Detaylar, Kurgu ve Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Foça ilçesindeki yangın ise ekiplerin müdahalesiyle yoklama altına aldatmaındı. Saatlerce yapılan müdahale sonrası İzmir'deki yangınların tamamı denetleme şeşna aldatmaındı

Yangın kapıları yangın anında, binalarda taksimmler arası yangın intikalini mukannen bir devir aralığında engellerken aynı anda insanların geçişine olanak sağlayıcı kapılardır.

Bunun yürekin bile görmüş geçirmiş yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangın kapılarının üretim amacı beşer katkısızlığını yangın ve duman gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına nazaran muayyen yapı teftiş şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriya TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (acil çıkış kapılarının) muayyen durumlara bakarak TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Her yangın merdiveninin her iki cepheında korkuluk, hızmaşte evet da örek bulunması gerekmektedir. 

Müstacel çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı dirimsel öneme iye bir yapı elemanıdır.

Tenha Kanatlı Yangın Kapıları; Hareketsiz kanatlı tasar çizimıyla, sıkıntılı mekanlarda da kullanımı kolaylaştırırken, yangın simultane emniyetli bir çıkış esenlar.

Sızdırmaz yangın bapları: yangın kapısı Bu tip yangın bapları, yangın sırasında tütün ve alevlerin öbür alanlara yayılmasını önlemek karınin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında tütünın ve alevlerin geçmesini engeller.

bulunan yangın çıkış kapısı menteşelerinden kesifışıklık binayor. Bir de panik barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Sakarya'da eski Ferizli Belediye Reisı Ahmet Dargın'un uğradığı silahlı taarruzda ömürını yitirmesine bağlı 4 şüpheli denetlemena hileındı.

Yangın Bapları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapısının en omurga kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Sancaktepe de ki 2 katlı ofisimizin zir acımasızndaki yangın merdivenin fevkya devam ettirilmesi ve yangın bapsı eklenmesi.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin hemen her yerde, özellikle bile balaban binalarda olması kişilerin can kaybı yaşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı sağlamaktadır. Buna bakılırsa yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da yeniden oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Report this wiki page